неделя, март 16, 2008

Време за наука



Знаменателната свиня

Знаменателната свиня прилича на въздуха. Не я виждаме, не мислим за нея, а ако не беше тя, вече щяхме да сме мъртви.

Това благородно същество е принудено денонощно да обикаля около планетата ни. Ако остане дори за секунда на едно място, от тежестта си тя ще задълбае Земята и ще стигне до ядрото й, от горещината ще стане на печена свиня, лавата ще залее земята и всичко живо ще загине. Ако остане на едно място, може да се случи и друго: Земята да отхвърчи далеч от Слънчевата Система, защото свинята ще й натежи твърде много, и сьответно, ще замръзнем, отдалечени от топлината на Слънцето.

След като се наспи и нахрани*, Знаменателната Свиня обикаля Земята. По екватора или по другаде учените все още не са изяснили, защото когато разберат къде е, не са сигурни, че е тя, а когато разберат, че е тя, не са сигурни къде е. Освен това знаменателната Свиня не може да бъде видяна с просто око, тъй като е много бърза. Тя може да бъде наблюдавана само със специален квантов телескоп, какъвто за съжаление още не е произвеждан. Но, както се казва в "Малкия Принц", най-важното е невидимо за очите. Широко скроените, ненатоварени от догми учени усещат със сърцето си, че Свинята бди и обикаля.
За съжаление поради натиск от страна на бизнесмени и политици научната общност отрича тази теория и не й дава гласност.

Във всеки случай, ако искате щастие и душевен мир, ви препоръчвам всяка сутрин да отправяте към Знаменателната Свиня благодарствена молитва за това, че крепи реда и живота в Слънчевата Система.

ст.н.с. В.Жилов

-----
* Знаменателната свиня може да спи и да яде 8 часа и 99 секунди, тоест все пак има време за това. Това, че трябва постоянно да се движи, но може и да остане на място и да си почива, е противоречие само на повърхността; обичайната логика не може да го обясни, но за квантовата what the bleep физика това не е проблем.



Въздушни маси

Известно е, че дърветата поглъщат въглероден двуокис, а отделят чист въздух. Чист въздух... и въздушни маси. Масите обикновено са от дърво. Дърветата също. Казано накратко, дърветата отделят малки дървесинки с формата на масички във въздуха. Тези т.нар. въздушни маси се виждат само под специално комбиниран квантово-фотонно светлинно-електронен микроскоп, какъвто за съжаление не е произвеждан. *

Когато дишаме, с дробовете си поемаме чистия въздух, а масите остават в специални власинки на гърлопровода, върху които се задържат и около 95% от микробите, бактериите и тем подобни вредители, попаднали във въздуха, вдишан от нас. Издишваме отново въглероден двуокис, дърветата пак го почистват и му слагат въздушно дървесни маси и т.н. - вечен кръговрат.
Този кръговрат показва мъдростта на Майката Природа и прилича на вечния, непрестанно обновяващ се цикъл на прераждане на душите.

Въздушните маси крият и отговора на въпроса защо хората умират - твърди откривателят им, проф. Жилов. Масите в гърлопровода ни не се разграждат, а се натрупват и го задръстват. Като резултат в организма и кръвта започва да постъпва все по-малко кислород, тялото остарява и умира. Човешкото тяло е разчетено да живее 1000 години! - но ние сами се прецакваме, като не живеем природосьобразно. Ако само дишахме правилно и се хранехме правилно, ние щяхме да можем да постигнем тези 1000 години.

-----
* Забележка: има вече хипотези, че съществуват и други частици, още по-малки - въздушни столове.

3 коментара:

  1. Анонимен22/3/08 18:10

    Видяхти ли сига кво стана, видяхти ли! Кат ни слушати Царя, кат нищети да си сминити чипа тъй ши й то. Каза ви Царя да ни фърляти боклуци от балконити, каза ви да садити борчита, а вий кво направишхти! Вместу да садити борчита, вий изтръгнахти фиданкити, дету самият Цар ги беши засадил.

    Царят ви поструи чишмички, за да пийти бистра вода до насита, а вий кво напраихти, а, кво напраихти? Фърлихти си там изцапанити гащи и бутилькити от мастикатъ, дет я изпихти, докату хулихти своя Цар. Ей туй напраихти, а посли са почнахти да съ жалвати, чи ви било мръсну и искати Царя да ви почисти мръсотийти. Ей заради таквиз простофунгьелли ши са стопат ледницити и сичката помийа, деть сти я създали, ши ва залей! Ши ва залей!

    И тъй ши й, щоту обругахти нашия Цар, Господ да го поживи! Покайти са, дяца, покайти са, дордету не й късно!

    ОтговорИзтриване
  2. Чувствам се поласкан, че баба Коконица осра и моя блог. Когато и Ангел Грънчаров и Апостол Апостолов го препикаят, картинката ще е пълна.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/3/08 17:45

    Блогът си е много хубав, пикнята е за цвят!

    ОтговорИзтриване